Monday, October 18, 2010

medic= HARDCORE; life=TOUGH.

in nome di Allah, io comincio

by lockstock on Deviantart

aduh!
sudah berkali ku rebah, mulut mencium tanah.
badan luka berdarah, jangan kau punah.
aku ingin bangun lagi,
menggapai langit menggenggam bara api.

yeahh, medic is hardcore. i need to manage my time very well. if not, jatuh bedebukk lah! HAHA stakat ni biochemistry & anatomy lahh yg paling best! even aku baru je nk start hafal anatomy, tp aku rase besttt je. duhh, agak banyak lahh jugak! semoga Allah mempermudahkan segala urusan aku dan rakan seperjuangan yg lain. amiin! kalo yg histology tuu agak ocay lahh, i need to do some extra revision instead of trying to catch of wut he was babbling! HAHA serius explanation dia macamm...zupp! kilat doe! lajuuu! ;DD kalo yg physiology pun agak same dgn histology, tp physiology ni lagi lahh kurang faham, lecturer membuatkan aku & rakan2 seperjuangan yg lain terlopong macam org kebulur, ade gak yang tidoo! huahuahua xleh crita sgt, nnt jd kes mengumpat plakk!:) apepun, medic memang best!

* * *

by Luxxxxxx on Deviantart

life ni toughh lahh! dalam bulan ni je dah brape kilo tan masalah dtg. masalah mood nk study, mslh berat badan [HAHA], mslh rumah yg ntah pape, mslh dgn pak arab yg pffft!, mlsh mslh n mslh lahhh! HAHAHA hopefully aku dapat jea hadapi masalah ni dgn hati yg tenang, cheehhh!;P people or person who know nothing pleaseee..please stay away from US before AK-47's bullet go through your frontal bone.HAHAHA!btw, problems teach us to be more mature, depends on how we handle the problems. let the negative become positive. set ur mind, activate the positive-mode! tarik semua ion-ion positif tuhh!LOL hahaha. insyaAllah, semua bnda akn jd ocayy disamping berdoa HANYA kepada Allah.

kau tiduri saja malam ini
bersama dakapanku hingga pagi
pasti lain waktu aku muncul lagi
menemani malammu yang tidak akan pernah sepi


ehh! pesanan untuk diri sendiri n semua!; beringatlah, yang memberi kefahaman ilmu kepada kamu bukannya manusia, tetapi Allah. jangan pernah putus asa, kerana Allah pasti ada. ;]

2 comments:

  1. adsungguh puitis esei mu ini...

    ReplyDelete
  2. xdae ehh nk reko part hok meme puitis..hahahaha tggu coti panje baru dae nk mikir..haha

    ReplyDelete

i love hits!^^V

blogger analytics